Köpvillkor

Beställning

Du kan beställa via vår hemsida eller Reko-ringen Jönköpings Facebook sida

Orderstopp

Vi tar emot beställningar fram till 9:00 dagen innan leverans

Leveranserna

Vi levererar Torsdagar mellan kl. 17:00 och kl. 20:00. Leveransen sker till den adress som du uppgivit i ditt kundkonto. Du ansvarar för att adressen alltid hålls uppdaterad. Vid ofullständiga adressuppgifter, eller vid adressändringar som innebär att chauffören inte kan lämna leveransen, debiterar vi fullt pris.

Upplever du problem med din leverans, kontakta oss direkt på tel: 0739-140117 eller e-mail mums@brodsmedjan.se

Låst portuppgång

Du ansvarar för att våra chaufförer kan komma in i din port under leveranstiden. Om våra chauffören av någon av nedanstående anledningar inte kan komma in i din port och därmed inte lämna leveransen debiterar vi fullt pris.

Om du bor i lägenhet med låst portuppgång som öppnas med portkod behöver du uppge din portkod. Det är viktigt att du håller oss uppdaterade med rätt portkod. Så länge portkoden fungerar behöver du inte vara hemma vid leverans. Vid ofullständiga portkodsuppgifter som innebär att chauffören inte kan lämna leveransen debiterar vi fullt pris. Uppdatera dina uppgifter här.

Om du bor i lägenhet med låst portuppgång som öppnas med en porttelefon som kopplas till mobiltelefon och därmed kan öppnas på distans, måste du vara tillgänglig på mobiltelefonen under leveranstiden. Så länge du är det behöver du inte vara hemma vid leverans. Om chauffören inte kan lämna leveransen till följd av att du inte öppnat porten debiterar vi fullt pris.

Om du bor i lägenhet med låst portuppgång som saknar både portkod och porttelefon som kan öppnas på distans måste du vara hemma vid leverans. Du måste vara tillgänglig och beredd att öppna porten under leveranstiden. Om chauffören inte kan lämna leveransen till följd av att du inte öppnat porten debiterar vi fullt pris.

Garanti

Om en produkt inte är som den ska eller en vara inte lever upp till den höga standard som vi utlovar, kontakta oss på mums@brodsmedjan.se eller 0739140117.

Ångerrätt

Det finns ingen ångerrätt vid köp av livsmedel och andra varor till hushållets kontinuerliga konsumtion, som levereras till dig på din adress. De produkter som inte är till hushållets fortlöpande förbrukning omfattas av de generella reglerna för ångerrätt. Du har därför ångerrätt vid köp av den köksutrustning vi säljer. I dessa fall får gärna packa upp varan, så länge du kan skicka tillbaka den i samma skick och mängd som du mottog den. När du ångrar dig ska du skicka varan i retur till oss alternativt boka upphämtning nästkommande leveransdag. Senast 14 dagar efter att du har mottagit den.

Betalning

Betalning sker med kort i förskott via Stripe.

Kontaktuppgifter

Tel. 0739140117

e-post: mums@brodsmedjan.se

Besöksadress/postadress
Brödsmedjan
Vitmossevägen 6
55593 Jönköping