Butiksansvarig till Jönköpings Surdegsbageri

Nu letar vi efter en kreativ, ansvarsfull och driven person som vill ta hand om vår butik på Östra Storgatan. Till sommaren ska vi bygga ut vår verksamhet i butiken med en liten kaféverksamhet med uteservering samt utöka öppettiderna. Därför söker vi efter en butiksansvarig, som får till uppgift att leda det här projektet samt hålla i vår verksamhet på Östra Storgatan.


Brinner du för lokalt mathantverk, hållbarhet och hälsa? Gillar du att skapa en trivsam miljö för såväl kunder som personal, kommunicera med alla aktörer runt en verksamhet samt att ha många bollar i luften? Då har vi ett roligt jobb för dig.


Dina uppgifter är, att ha huvudansvaret över utvecklingen av vårt försäljningsställe i City. Detinnebär att sköta organisationen av vår framtida kaféverksamhet, i synnerhet rutiner kringhygienföreskrifter samt personalens hygienutbildning. Vi välkomnar kreativa idéer om hur vi kan förbättra presentationen av våra produkter till kunderna på ett säsongsanpassat sätt.Samtidigt kommer du att vara del av vårt försäljningsteam på Östra Storgatan.Vi erbjuder en spännande och omväxlande arbetsplats mitt i Jönköpings stadskärna. Du kommer att vara en del av ett växande företag där din drivkraft behövs i den intensivautvecklingsfasen. Det finns gott om möjligheter att bidra med din kreativitet, att utveckla dinakunskaper inom gastronomi och hållbar matproduktion samt stärka din organisationsförmåga.


Vi kräver ingen specifik formell utbildning utan letar efter någon som är intresserad av det vi gör och gärna vill lära sig nya saker. Tidigare erfarenhet inom kaféverksamhet är meriterande. Du ska kunna kommunicera väl på svenska, då du kommer att ha mycket kundkontakt. Vi är flexibla med arbetstiden, till att börja med är detta en deltidstjänst på ca. 50%. Vill du helst arbeta heltid, finns möjlighet att även jobba i vårt hantverksbageri påHedenstorp.

Skicka din jobbansökning och en enkel CV till mums@brodsmedjan.se.