Din mage förtjänar ett riktigt bröd

För att våra surdegsbröd ska innehålla så MYCKET NÄRING som möjligt, är de bakade på FÄRSKMALET FULLKORNSMJÖL som vi maler i vår egen kvarn direkt innan det hamnar i degen. Detta i kombination med att vi använder oss av FORNTIDA KULTURSPANNMÅL och GAMLA SVENSKA LANTSORTER som är rika på smak, vitaminer och mineraler gör att vi kan baka ett bröd som inte bara är VÄRLDENS GODASTE utan även riktigt HÄLSOSAMT.

Alla våra bröd innehåller endast mjöl, vatten, salt, surdegskultur och kärlek!

Emmersson

80% Siktat Vårvetemjöl

20% Emmer fullkorn

Idun

50% Vårvetemjöl

50% Ölandsvetemjöl fullkorn

Järnsaxa

70% Dinkelmjöl fullkorn

20% Emmer fullkorn

10% Enkorn fullkorn

Brage

50% Siktat Vårvetemjöl

50% Rågmjöl fullkorn

Mjölner

100 % Rågmjöl fullkorn

Baguette

80% Siktat Vårvetemjöl

20% Vårvetemjöl fullkorn